ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ 23 - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 210 93 48 111
Μάθετε για μας

Μαζί σας από το 1971

  • Text Hover
Γεύμα ή Δείπνο

Ζεστό, έτοιμο για σερβίρισμα

  • Text Hover

Ξεκινώντας τα πρώτα του βήματα το 1971, το Pizza Palace πρωτοσυστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό με μία πρόταση διαφορετική για την εποχή και σκοπό να μεταφέρει στην καρδιά της πρωτεύουσας τον πιο γευστικό παλμό της Ευρώπης : την ιταλική mainstream κουζίνα.
Με λιτό μενού αλλά εξειδίκευση στις πιο περιζήτητες ιταλικές γεύσεις, η μεγάλη, φιλόξενη σάλα επί της Λ. Συγγρού (207) χάριζε στους θαμώνες μια παραδοσιακή ιταλική βραδιά με al dente ζυμαρικά, γνήσια ιταλική πίτσα και επιλεγμένα ψητά.
Από τότε και μέσα στην πορεία των 50 ετών, το ταξίδι μας συνεχίστηκε πάντα με γνώμονα την καλή μαγειρική, την προσήλωση στα αγνά υλικά, τη διατήρηση των δεσμών με εκλεκτούς προμηθευτές φρέσκων προϊόντων και την παραδοσιακή προσέγγιση στο φαγητό.
Από το 1984, όπου το Pizza Palace μεταφέρεται αποκλειστικά στην οικογένεια Τραγά, μέχρι και σήμερα, το Παλλάς –όπως ονομάζεται πλέον- εξελίσσεται και μεγαλώνει, μεταφέροντας την πνοή της ελληνικής οικογένειας στο μενού μας. Μέρα με τη μέρα, κλασσικά αγαπημένα πιάτα της ελληνικής οικογένειας βρήκαν το σπίτι τους στο «Παλάτι» μας, για να ξυπνήσουν «μαμαδίστικες» μνήμες με μοντέρνα προσέγγιση και μαγειρικό επαγγελματισμό.
Η καρδιά του Παλλάς χτυπάει στην καρδιά της Ν. Σμύρνης (Αγ. Φωτεινής 23) εκεί όπου σμίγουν μικροί και μεγάλοι για να μοιραστούν μαζί μας την αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική και ιταλική κουζίνα ! Σας περιμένουμε!

Ζεστά και Φρέσκα

Σερβίρουμε πάντα φαγητά ημέρας φτιαγμένα με αγνά υλικά και παραδοσιακό τρόπο

Φούρνου - Πίτσα

Από το 1971 η πίτσα μας με το σήμα κατατεθέν ΠΑΛΛΑΣ είναι μοναδική και ξεχωρίζει, φτιαγμένη μόνο από φρέσκα υλικά.

Διανομή κατ' οίκον

Χωρίς επιβάρυνση, διανέμουμε τα γεύματα που θα παραγγείλετε τηλεφωνικά μέσα σε λίγα λεπτά στο χώρο σας.